Commissies

Als je nog meer vragen hebt kan je altijd langs komen op het OWee hok voor een kopje koffie, mailen naar info@owee.nl, bellen naar 015 - 2785820.

Ben jij enthousiast? Klik dan op de onderstaande link (let op de deadline is op zondag 18 maart) :

Meld je hier aan

 

Media Commissie:

Ben jij super creatief?  Dan willen wij jou!

Heb jij ook zo genoten van de filmpjes en foto's tijdens jouw OWee? Heb je affiniteit met filmen en fotografie ? Druk dan jouw stempel op de Ladies Intro en de OWee! Zorg ervoor dat de gehele OWee vastgelegd wordt. Wil jij leren de juiste foto te maken of een foto tot leven te laten komen met Photoshop? Bij de mediacommissie ben je verantwoordelijk voor al het foto- en videomateriaal dat gemaakt wordt!  Daarnaast leer je ook aftermovies in elkaar te zetten. Denk hierbij aan de OWee aftermovie of de aftermovie van de Ladies Intro.

 

Eventmanagers:

Durf jij een grote verantwoordelijkheid te dragen en ben je op zoek naar een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De OWee blijft elk jaar maar groter worden. Dit is natuurlijk erg leuk, maar brengt ook grote uitdagingen met zich mee. Om deze steeds grotere evenementen goed te laten verlopen, zijn wij afhankelijk van de eventmanagers. In een groep van 8 ben jij als eventmanager tijdens de OWee mede-verantwoordelijk voor alle evenementen. Iedereen zal een aantal taken op zich nemen en hierbij het OWee bestuur ondersteunen met het coördineren van de evenementen, leveranciers en werkacties. Zodra de sollicitaties zijn geweest en de groep is gevormd, zal iedereen een takenpakket krijgen. Dit pakket bestaat uit een aantal evenementen, maar ook uit overbruggende taken zoals aanwezigheid van munten, goede bewegwijzering of artiesten. Om goed geïnformeerd te zijn tijdens de OWee, zullen jullie voordat de OWee begint al betrokken worden bij de organisatie en zullen jullie ook medezeggenschap hebben over beslissingen. Je zult daarom een aantal keer langskomen op het OWeehok. Dit zal in het begin een keertje koffie drinken zijn of samen naar een borrel gaan. Gaandeweg zal je steeds meer betrokken worden bij overleggen die te maken hebben met jouw evenementen. Jouw hoogtepunt zal vlak voor de OWee en in de OWee zijn. Hierbij is het handig om de week voor de OWee in Delft te zijn voor de laatste overdracht en eventuele veranderingen aan het programma. In de OWee zul je drukke dagen hebben, maar daardoor ook alle in’s en out’s van de logistiek achter de OWee tegenkomen: een zeer leerzame maar vooral ook leuke week dus! Buiten alle evenementen die gemanaged moeten worden, is er in de avond ook nog tijd om langs vereningingen te gaan.

 

OWee Café:

Wil jij vorm geven aan je eigen evenement en ben jij super creatief? Dan willen wij jou!

Dit jaar zal er een avond editie van Basecamp georganiseerd worden, namelijk het OWee café. Het OWee café zal worden opgebouwd naast het BaseCamp op Mekelpark . Deze is van maandag tot en met donderdag iedere avond open van 18:00 tot 00:31.  Het OWee Café bestaat uit verschillende ruimtes, ieder met een unieke aankleding.  Met meerdere barren en eetstandjes is dit de ideale plek om ’s avonds bij elkaar te komen en een drankje te doen. Iedere avond zullen er kleine activiteiten georganiseerd worden en verschillende bandjes optreden. Op deze manier wordt een een laid-back en relaxte sfeer gecreëerd. Dus ben jij creatief en lijkt het je vet om vorm te geven aan dit café? Doe dan deze commissie en ontwerp het OWee Café!

 

OWee TV:

Ben jij supersociaal en wil jij razendsnel leren editen? Dan zoeken wij jou!

Als vervanging van de OWee courant is er vorig jaar OWeeTV geïntroduceerd. Met de OWeeTV wordt de OWee van dag tot dag in beeld gebracht door 2 presentatoren, een camera en edit crew. De afleveringen worden elke dag afgespeeld op het BaseCamp en bij de brunch en ze zullen ook nog eens op Facebook en Youtube verschijnen. Dus heb jij de skills om tijdens de OWee elk dag voor elke nul een mooie aflevering in elkaar te zetten of voel jij je als een Tim Hoffman of Gwen van Poorten compleet thuis voor de camera, dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik hier voor een impressie van OWeeTV 2017

 

Communicatiemanagers:

Ben jij altijd op de hoogte van alles om je heen en hou jij van uitdagingen? Dan zoeken wij jou!

Wist je dat de OWee ieder jaar meer dan 3000 deelnemers heeft? Dit brengt natuurlijk vele uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan de huisvesting van al deze aankomende studenten.  Als communicatiemanager ben jij verantwoordelijk voor alle deelnemers van de OWee.  Je helpt mee met de programmering van alle evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de logistieke ontvangst. Je helpt mee met het indelen van de mentoren groepen, maar je bent ook het eerste aanspreekpunt van de aankomende studenten. Na de sollicitatie zal je eerst kennis maken met de rest van het team en de verschillende commissies. Deze kennismaking zal plaatsvinden in de vorm van borrels of gezellige activiteiten, daarnaast zullen we ook met elkaar lunchen. Jouw piek ligt vooral in de paar weken voor de OWee en tijdens de OWee. Je bent  verantwoordelijk voor de door jou gemaakte planningen en indelingen. Het is belangrijk om sowieso één week voor de OWee in Delft te zijn en daarnaast ben je de gehele OWee aanwezig. Het zal druk worden, maar ook supergezellig!