Openingsfeest en Cantus sing-a-long

Op zondag 19 augustus 2018 start de OWee officieel met het openingsfeest op het parkeerterrein P Aula bij de Van der Waalsweg (naast de universiteitsbibliotheek). Tussen 19.00 en 24.00 uur treden verschillende artiesten op. Stipt om 24.00 uur stopt de muziek en zal iedereen het terrein rustig verlaten, om 1:00 uur zijn er geen bezoekers meer op het terrein. Dit jaar zal er een kaartverkoop zijn voor het openingsfeest voor niet-studenten.

Als voorbereiding op het openingsfeest worden er op vrijdag 17 augustus een aantal materialen geleverd en wordt op zaterdag 18 augustus het podium geplaatst. Ook worden er op zaterdag tenten verspreid over het terrein opgebouwd. Op zondag 19 augustus wordt de rest van het terrein opgebouwd. Woensdag 22 augustus zal de cantus sing-a-long op hetzelfde terrein plaatsvinden. Dit evenement zal plaatsvinden van 15:00 tot 17:00 uur. De af- en opbouw tussen het openingsfeest en de cantus sing-a-long zullen nauwelijks gebeuren aangezien alle voorzieningen bij beide evenementen gebruikt zullen worden. De afbouw van het terrein zal beginnen op woensdag 22 augustus vanaf 17:00 en duren tot en met donderdag 23 augustus.

Van al onze activiteiten is de gemeente Delft op de hoogte en er wordt een vergunning voor verleend. Wanneer er muziek wordt afgespeeld bij de activiteiten, zorgen wij ervoor dat dit binnen de gestelde kaders qua volume blijft. Het is echter mogelijk dat u wat hinder zult ondervinden door de combinatie van drukte en/of geluid. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.