eerstejaarsweekend


TU delft

D.B.S.G. Stylos

Ga jij aankomend jaar Bouwkunde aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

 De SteeOWee is HET weekend om voor het eerst kennis te maken met jouw nieuwe medestudenten en de studie. Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus waarna er gelijk doorgegaan kan worden naar de OWee. De prijs van het weekend zal rond de 90 euro bedragen, met een maximum van 100 euro. De deelnemers zullen voor de prijs worden voorzien van een slaapplek voor het gehele weekend, ontbijt, lunch en avondeten exclusief drank. Daarnaast is dit DE kans om medestudenten te leren kennen binnen een andere setting. Er zal kennisgemaakt worden met de faculteit Bouwkunde, de studievereniging Stylos, de stad Delft en natuurlijk elkaar. Overdag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden op zowel de faculteit Bouwkunde als elders in de stad. 's Avonds kan er gefeest worden tot in de late uurtjes onder het genot van een biertje of een alcoholvrije versnapering. Ook zullen er ‘s avonds rustigere activiteiten plaatsvinden voor diegene die daar behoefte aan heeft. Al met al belooft het een episch weekend te worden dat niet gemist kan worden.
 
Aanmelden kan via de OWee website. Hier zal de mogelijkheid zijn om het EJW van bouwkunde te kiezen en via hier aan te melden.
 
Voor vragen kan er altijd gemaild worden naar [email protected] 
 
Met verheven zuil, 
SteeOWee 2024 

Electrotechnische vereeniging 

Ga jij aankomend jaar Electrotechniek aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Het EOW (Electro Ontvangst Weekend) is 4 dagen vol activiteiten waar je niet alleen je mede-eerstejaars leert kennen, maar ook de studie, de faculteit, Delft en de Electrotechnische Vereeniging (De studievereniging van Elektrotechniek, ETV in het kort). 

Dit jaar zal het weekend plaatsvinden van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus, waarna je direct door kan naar de OWee. De inschrijfkosten zullen rond de €60 zijn, waarvan €25 inschrijfgeld voor de ETV. Hierna ben je de rest van je studietijd lid, waarmee je korting krijgt op boeken en toegang tot al onze activiteiten. Schrijf je dus vooral in! Voor vragen kan je altijd [email protected] mailen. 

ID 

Ga jij aankomend jaar Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

Leer al je toekomstige studiegenoten kennen op het legendarische eerstejaarsweekend van Industrieel Ontwerpen. Dit weekend is gevuld met leuke, interessante en inspirerende activiteiten om goed te bonden met je studiegenoten. Tijdens dit evenement slaap je op de faculteit waar je ook gaat studeren, zodat je die ook goed leert kennen!

Dit weekend vind plaats van 11-13 augustus (voorafgaand aan de OWee). Het kost in totaal 40 euro. Deze prijs is inclusief lidmaatschap bij de studievereniging! Voor dit geld krijg je overnachting, ontbijt, lunch, avondeten en vertier! Voor verdere vragen, mail naar: [email protected]. Wij hebben er enorm zin in dus we zien jullie daar!

LEEghwater

Ga jij aankomend jaar Werktuigbouwkunde aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Tijdens het Eerstejaarsweekend voor werktuigbouwkunde zullen alle eerstejaars elkaar voor het eerst zien. Je zult kennis maken met elkaar door vele activiteiten, waaronder een cantus, festival en vele spellen! Dit is de kans om je studiegenootjes te ontmoeten en om je eerste vrienden binnen Delft en de studie werktuigbouwkunde te maken. Ook vorm je tijdens dit weekend je OWee groepje waarmee de hele OWee loopt en de eerste tijd van je studie doorbrengt. 

 

Het weekend vindt plaats van 16 t/m 18 augustus. De kosten zijn nader te bepalen. Hierin is inbegrepen:

-Een heel weekend aan activiteiten

-Eten en drinken tijdens dit weekend

-Lidmaatschap van Gezelschap Leeghwater, waarmee je tijdens je studie kan genieten van leuke activiteiten, onderwijsondersteuning, en boekenverkoop

-Een verplichte overall voor in de werkruimtes op de faculteit

 

Contactgevens:
-Telefoon: + 31 (0) 6 54160443
-E-mail: [email protected]


MIJnbouwkundige Vereniging

Ga jij aankomend jaar Mijnbouwkunde aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Tijdens het introductieweekend voor eerstejaarsstudenten van Applied Earth Sciences (15-18 augustus) zullen we naar het builenland reizen en veel van de interessante dingen ontdekken die onze opleiding te bieden heeft. 

  

We beginnen met een bezoek aan enkele bedrijven waar een AES-student terecht zou kunnen komen, waarna we onze weg vervolgen naar België. Naast enkele excursies en een geologische wandeling is er volop vrije tijd om je medestudenten beter te leren kennen! Bovendien leer je meer over de studievereniging en haar commissies, wanneer alle commissieleden met ons feesten in België voor een dag! 

  

De prijs om deel te nemen aan dit introductieweekend is 132 euro, al het eten en drinken is hierbij inbegrepen. Als je vragen hebt over het introductieweekend, stuur dan een bericht naar [email protected]. We zien je op 15 augustus! 

PRAktische STudie

Ga jij aankomend jaar Civiele Techniek aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

De studievereniging van Civiele Techniek, Het Gezelschap "Practische Studie", organiseert elke zomer het Civiel Ontvangst Weekend, oftewel het COW! Dit jaar vindt het COW plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 augustus 2023. Tijdens dit evenement zijn er talloze mooie activiteiten waardoor jij, voordat je aan je nieuwe studie begint, je medestudenten al leert kennen. Op deze manier ken je al een hele hoop mensen voordat je met het echte Delftse studentenleven begint. Vrijwel iedereen die Civiele Techniek gaat studeren doet mee aan dit evenement, en natuurlijk willen we ook jou hierbij graag van harte uitnodigen.

S.V. Life

Ga jij aankomend jaar  Life Science & Technology aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

Beste aankomende eerstejaars LST studenten!


Ten eerste willen we jullie feliciteren dat je gekozen hebt voor de mooiste studie van Leiden en Delft! Ook komend jaar zal er weer een super gezellig introductieweekend plaatsvinden, van 11 tot en met 13 augustus. Het weekend zal vol zitten met avontuur, ontdekkingen en nieuwe vrienden. Deze wil je dus zeker niet missen! Zorg ervoor dat je deze data vrijhoudt zodat je je mede jaargenoten en natuurlijk de ouderejaars en studievereniging leert kennen. De kosten voor het introductieweekend zullen 65 euro bedragen. Hierin zit de toegang tot het weekend, overnachting en het eten/drinken inbegrepen. Binnenkort sturen we je een update met meer informatie!

Inschrijven kan hier 

Let op: de inschrijvingen staan open van 8 mei tot 31 juli!

S.V.K.T VARISCOPIC

Ga jij aankomend jaar  Klinische Technologie aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Hey aankomend eerstejaars KT'ers! 

Het eerstejaarsweekend (EJW) is een super leuk weekend (16-18 augustus), waarin je voor het eerst toetreedt tot het studentenleven. Tijdens het weekend organiseren wij allerlei gezellige activiteiten om elkaar, KT, Variscopic (de studievereniging van KT), Delft, Leiden en Rotterdam beter te leren kennen. De avonden zullen uiteraard in het teken staan van leuke feestjes en een cantus! Het EJW zal ongeveer €100,- kosten, waarvoor je dus een super episch weekend met twee overnachtingen, twee keer ontbijt, avondeten en lunch, allerlei activiteiten en feesten én een busreis terug naar Delft krijgt! Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd mailen naar [email protected]. Om deel te kunnen nemen aan het EJW, moet je lid zijn van Variscopic. Via deze link vind je alle voordelen en kan je je inschrijven! 


S.V.N.B. HOOKE

Ga jij aankomend jaar Nanobiologie aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Hallo daar, aankomende eerstejaars Nanobiologie! Het introductieweekend genaamd 'IntroN' komt steeds dichterbij. Tijdens IntroN maak je kennis met je mede-eerstejaars en ontdek je alles wat onze prachtige studievereniging 'Hooke' te bieden heeft. Gedurende het weekend krijg je de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen door middel van spelletjes, vrije tijd en leuke activiteiten. Zorg ervoor dat je erbij bent, want er is geen betere manier om je eerste jaar te beginnen dan met IntroN! Enkele praktische zaken: het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 16 t/m zondag 18 augustus en de kosten per deelnemer zijn ongeveer 75 euro waarbij het lidmaatschap van studievereniging 'Hooke' is inbegrepen. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via [email protected]. We kijken er naar uit om jullie allemaal daar te zien! 

s.v.t.b. curius

Ga jij aankomend jaar Technische Bestuurskunde aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Dag toekomstige TB’er!

Ontzettend leuk dat je je wilt inschrijven voor de WOEJ, het Eerstejaarsweekend van Technische Bestuurskunde! Dit is hét moment om een vliegende start te maken in Delft, vriendschappen voor het leven te sluiten en een groepje te vormen waarmee je de OWee en je studententijd gaat beleven. Het weekend zit vol met gezelligheid, activiteiten, feesten en nog veel meer!

Het weekend vindt plaats van vrijdag 16 augustus t/m zondag 18 augustus (weekend voor de OWee) ergens op een locatie in Delft. 6 fanatieke tweedejaars TB’ers, namens de studievereniging Curius, zijn al een aantal maanden bezig om het weekend onvergetelijk te maken! Voor het inschrijfgeld van 95 euro wordt het hele weekend voor je verzorgd (overnachting, eten en activiteiten)! Bijna iedereen die Technische Bestuurskunde gaat studeren doet mee aan dit weekend, en ook jou willen we hierbij van harte uitnodigen. Schrijf je dus nu in voor dit legendarische weekend!

Heb je nog vragen over het weekend of TB? Stuur een mailtje naar [email protected] of app Niels (06 48 70 10 78)! 

TECHNOLOGISCH GEZELSCHAP EN CHEMISCH DISPUUT LEIDEN 

Ga jij aankomend jaar  Molecular Science and Technology aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

Hey aankomende MST-student,

Wat leuk dat je MST wilt gaan studeren! Bij deze wat informatie over ons EersteJaarsWeekend.
Het EersteJaarsWeekend geeft jou de ideale gelegenheid om je studiegenootjes te leren kennen voordat het collegejaar officieel begint. Het is namelijk heel erg leuk om op de eerste dag de collegezaal binnen te lopen en je nieuwe vrienden die je tijdens het EersteJaarsWeekend hebt ontmoet tegen te komen. De studieverenigingen van MST, het Chemisch Dispuut Leiden en het Technologisch Gezelschap, organiseren een weekend vol met leuke activiteiten, een stadsspel, veel zingen en natuurlijk feestjes! Het weekend begint op donderdag 10 augustus en zal eindigen op zondag 13 augustus. Geen zorgen, je kan nog steeds op tijd naar de OWee en/of de EL CID gaan, het programma eindigt in de ochtend. Het weekend, inclusief alle activiteiten, maaltijden en overnachtingen kost €75,-. Deelname aan het EersteJaarsWeekend betekent ook dat je lid wordt van beide studieverenigingen. Het lidmaatschap van de studieverenigingen samen kost eenmalig €20,-.

Veel liefs,
EJWcie '23

Details EersteJaarsWeekend 2023
Datum: 10 tot 13 augustus 2023
Kosten: €75,- + €20,- (voor het lidmaatschap van TG en CDL)
Locatie: Leiden en Delft
Contact: [email protected] 

VSV 'LEONARDO DA VINCI' 

Ga jij aankomend jaar  Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

De VSV ‘Leonardo da Vinci’ is de studievereniging van de studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek (LR). Van 15 tot en met 18 augustus organiseert de VSV het eerstejaarsweekend met meer dan 300 eerstejaars. Dit is dé kans om je aankomende mede LR-studenten, de VSV en de studie te leren kennen. Voor ongeveer €100 krijg je een slaapplek, eten en een leuk weekend met een aantal lucht- en ruimtevaart gerelateerde activiteiten, maar vooral een hoop kansen om je medestudenten te leren kennen! Mocht je nog vragen hebben over de VSV of het eerstejaarsweekend, dan kun je altijd mailen naar [email protected].  

VVTP 

Ga jij aankomend jaar Technische Natuurkunde (of de double bachelor TN/TW) aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

VERENIGING VOOR TECHNISCHE PHYSICA

Op het EersteJaarsWeekend (EJW) leer je de studie, de studievereniging (VvTP) en andere aankomende eerstejaars kennen! Dit doe je aan de hand van gezellige activiteiten, maar ook met leuke feesten die tot ver in de nacht doorgaan! Gedurende dit fantastische weekend worden ook de mentorgroepen voor de rest van je eerste jaar gemaakt, dit worden vrienden voor het leven! Kortom, dit wil je niet missen! 


Het EJW zal plaatsvinden van 16 tot en met 18 augustus. Na afloop zal je in Delft kunnen worden afgezet, voor de start van de OWee. Het EJW kost rond de 100 euro, hierin is ook je lidmaatschapscontributie ingebegrepen. 

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar: [email protected] 

W.I.S.V. ´CHRISTIAAN HUYGENS´

Ga jij aankomend jaar Computer Science and Engineering of Technische Wiskunde  (of de double bachelor TN/TW) aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

W.I.S.V. 'Christiaan Huygens' is de studievereniging voor wiskunde en informatica. We organiseren het eerstejaarsweekend van 9 t/m 11 augustus. In dit weekend zijn er allerlei leuke activiteiten om je studiegenoten te leren kennen. Dit is je kans om vrienden te maken binnen je studie, zodat je met een leuk groepje je jaar begint! Meer informatie over dit weekend kan je vinden op https://eerstejaarsweekend.nl. Je krijgt een weekend vol leuke activiteiten (inclusief vervoer, eten en accomodatie) én een lidmaatschap voor de studievereniging. Met je lidmaatschap kan je je hele studietijd genieten van gratis koffie en thee, koop je studieboeken met korting en krijg je toegang tot allerlei (gratis) evenementen die de studievereniging organiseert!

WILLIAM FROUDE

Ga jij aankomend jaar Maritieme Techniek aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Beste aankomende eerstejaars maritiemer, 

Omdat je volgend jaar natuurlijk vol energie en plezier het studentenleven wil beginnen, kan je je hier inschrijven voor het eerstejaars weekend van de studievereniging van maritieme techniek. We zijn een erg hechte vereniging en dit weekend is cruciaal om kennis met elkaar te kunnen maken en om jou kennis te laten maken met de vereniging. Zij zorgen namelijk voor korting op je studieboeken maar ook voor contacten met bedrijven waar je later misschien wel wilt werken. Zo ga je tijdens het eerstejaars weekend direct al op excursie naar Damen waar je meteen de maritieme sector in praktijk ziet. Vanaf het EJW zal je direct het mooie studentenleven van Delft leren kennen met een groep die je tijdens het EJW vormt. Je eerste OWee is er één waar je later in je studentenleven nog vaak aan terug zal denken. Om de kosten te kunnen dekken voor het eten, slapen en de excursie vragen we €55. Het weekend is van 16 tot 18 augustus. Als je toch nog twijfelt of vragen hebt dan kan je altijd mailen naar [email protected].  

Hogescholen

Ångström

Ga jij aankomend jaar Technische Natuurkunde aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Beste aankomende student, je studentenleven staat op het punt te beginnen! 
Wij van studievereniging Ångström hebben enorm veel zin om jullie te ontmoeten en willen jullie graag uitnodigen voor het Eerstejaars Weekend. Dit zal plaatsvinden van 15 t/m 18 augustus, het weekend voorafgaand aan de OWee. 

Samen met studievereniging Impuls organiseren we een weekend waar je niet alleen je medestudenten leert kennen, maar ook de stad Delft en alle ins-en-outs van het studentenleven doormiddel van leuke activiteiten. 
Het kosten voor het weekend zijn 90 euro.  Bij de betaling voor het weekend zitten een slaapplek, eten, en activiteiten inbegrepen. Ook krijg je automatisch een jaar lang lidmaatschap bij Ångström. Dit weekend zijn we met zijn allen weg, dus houdt er rekening mee dat je niet thuis slaapt. 

Mocht je nog vragen hebben over het weekend dan kan je ons bereiken via: [email protected]. We kijken er heel erg naar uit om jullie te verwelkomen op het weekend, tot dan! 

Bedrijfskundig Genootschap

Ga jij aankomend jaar Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Het Bedrijfskundig Genootschap Delft organiseert elk jaar het Eerstejaarsweekend (EJW) om toekomstige studiegenoten van technische bedrijfskunde een eerste stap te geven richting het studentenleven. 

Dit evenement vindt plaats van 16 t/m 18 augustus. De prijs voor deelname aan het EJW bedraagt 80 euro. Voor deze prijs krijgen deelnemers een volledig programma aangeboden, inclusief accommodatie, maaltijden, activiteiten en workshops.  

Het EJW biedt nieuwe studenten de kans om elkaar te leren kennen, kennis te maken met de vereniging en de studie, en een onvergetelijke start te maken aan hun studietijd. Voor eventuele vragen kan je Mark appen: 06-15127203. of mailen naar: [email protected]. Tot 16 augustus! 

 

Equinox

Ga jij aankomend jaar HBO ICT aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Het eerstejaarsweekend heeft als doel om jou als aankomend student kennis te laten maken met je jaargenoten, de studie en de studievereniging. 

Zo word je niet in het diepe gegooid op je eerste dag!


S.V. Equinox organiseert in nauwe samenwerking met de Haagse Hogeschool en de OWee dit kennismakingsweekend voor studenten in Delft. 

Dat betekent een leuke tijd en geen rare fratsen. 


Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus.

Voor het prachtig lage bedrag van €30 euro kan je al meedoen.

In dit bedrag zit een slaapplek, elke dag ontbijt, lunch en avondeten, een jaar lidmaatschap bij S.V. Equinox en een heerlijk gezellig weekend inbegrepen!


Heb je nog een vraag of twijfel je of je mee wilt doen, weet dat je altijd kan mailen naar [email protected]

KYbernetes

Ga jij aankomend jaar Mechatronica aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

Versterk je zomergevoel, met het Kybernetes en Rheon Eerstejaars weekend!

In het Utrechtse Austerlitz, laat een grote golf je meeslepen naar je opa’s favoriete zomerfilm. Waar surfers en bikers het uitvechten in een surf- en turf war.  Voor €50 ben je welkom om elkaar te leren kennen door middel van sport, spel en samen eten voordat de studie begint.

Het zal plaats vinden van 11 tot en met 13 augustus en we hebben plek voor 75 strandfilmsterren. Na je inschrijving volgt verdere informatie zoals de inpaklijst en vertrek punt. Na het weekend kunnen jullie gelijk door naar de OWee.

Voor vragen kunt u ons bereiken via: [email protected].

sipke wynia

Ga jij aankomend jaar  Luchtvaarttechnologie, Aeronautical Engineering & Precision Engineering aan de Hogeschool Inholland Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Dear incoming students of Delft,

The study association V.S.V. Sipke Wynia, representing the Aerospace Engineering programs, organizes an annual weekend to help you get to know your fellow students so that you can begin your studies with a flying start!

The freshman weekend will take place from August 15th to 18th, and the cost is €75. For this, you'll receive accommodation and meals. During this weekend, you'll not only get to know your fellow students and our study association but also participate in activities across Delft, allowing you to become acquainted with the city!

If you have any questions, please email: [email protected]

Rheon

Ga jij aankomend jaar Elektrotechniek aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

Versterk je zomergevoel, met het Kybernetes en Rheon Eerstejaars weekend!

In het Utrechtse Austerlitz, laat een grote golf je meeslepen naar je opa’s favoriete zomerfilm. Waar surfers en bikers het uitvechten in een surf- en turf war.  Voor €50 ben je welkom om elkaar te leren kennen door middel van sport, spel en samen eten voordat de studie begint.

Het zal plaats vinden van 11 tot en met 13 augustus en we hebben plek voor 75 strandfilmsterren. Na je inschrijving volgt verdere informatie zoals de inpaklijst en vertrek punt. Na het weekend kunnen jullie gelijk door naar de OWee.

Voor vragen kunt u ons bereiken via: [email protected].

Fibonacci

Ga jij aankomend jaar Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

*dit is de tekst van vorig jaar, de vernieuwde tekst zal zsm worden toegevoegd

Do you want an unforgettable start to your study time? Then sign up now for our Freshmen Weekend (EJW) at study association Fibonacci! 

During the EJW, from August 18-20, you will get to know your fellow students and the study association. The program is filled with fun activities and lots of fun. Together we will go to a fantastic location where we will stay overnight. 

For only €75,- you get access to the EJW and all the activities we organize. 

For more information please contact the EJW committee at [email protected]. Be quick, because the number of available places is limited.

Fmc

Ga jij aankomend jaar Agri, Food and Life Sciences aan de Hogeschool Inholland Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Ga jij aankomend jaar een opleiding van de afdeling Agri, Food and Life Sciences doen? Dan ben je bij de studievereniging FMC aan het juiste adres! 

 

Bij FMC, oftewel Futurum Mundus Clementia, organiseren wij elke zomer een heel leuk eerstejaarsweekend voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Dit doen we met de studenten van de 4 groene opleidingen van Hogeschool Inholland in Delft. Op die manier leer je niet alleen mensen van jouw eigen opleiding kennen, maar ook studenten van de andere opleidingen. Na het EJW kom je elkaar tegen op school en kun je lekker bijkletsen of samen studeren! Verder leer je ook de studievereniging kennen, zodat je tijdens je opleiding deel kan nemen aan leuke feesten en studiegerelateerde activiteiten. 

 

Deze zomer zal het EJW van 16 t/m 18 augustus zijn. 

De toegangsprijs zal 70 euro zijn. Voor dit bedrag is het volgende inbegrepen: 

-2 overnachtingen in een mooi scoutinggebouw naast de Delftse Hout 

-Elke dag ontbijt, lunch en avondeten 

-2 gezellige feesten 

-Elke dag leuke activiteiten om jouw medestudenten te leren kennen 

-Vooral heel veel gezelligheid! 

Als je nog niet zeker bent van je keuze of als je vragen hebt, kun je mailen naar [email protected] of een appje sturen naar: 0622168735. 

 

Om je aan te melden voor het EJW kun je je via de OWee site aanmelden!

Impuls

Ga jij aankomend jaar Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Inholland Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Beste aankomende student, je studentenleven staat op het punt te beginnen! 
Wij van studievereniging Impuls hebben enorm veel zin om jullie te ontmoeten en willen jullie graag uitnodigen voor het Eerstejaars Weekend. Dit zal plaatsvinden van 15 t/m 18 augustus, het weekend voorafgaand aan de OWee. 

Samen met studievereniging Ångström organiseren we een weekend waar je niet alleen je medestudenten leert kennen, maar ook de stad Delft en alle ins-en-outs van het studentenleven doormiddel van leuke activiteiten. 
Het kosten voor het weekend zijn 90 euro.  Bij de betaling voor het weekend zitten een slaapplek, eten, en activiteiten inbegrepen. Ook krijg je automatisch een jaar lang lidmaatschap bij Impuls. Dit weekend zijn we met zijn allen weg, dus houdt er rekening mee dat je niet thuis slaapt. 

Mocht je nog vragen hebben over het weekend dan kan je ons bereiken via: [email protected]. We kijken er heel erg naar uit om jullie te verwelkomen op het weekend, tot dan!