Deelnemen aan de OWee

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in de stad waar je gaat studeren. Tijdens de OWee krijg je alles te zien van wat Delft te bieden heeft. Hierdoor kan je jouw eigen plekje vinden en voorbereid aan je studententijd beginnen.

Voel je thuis

Het is best een stap om in een nieuwe stad te gaan studeren. Tijdens de OWee helpen we je om wegwijs te worden in Delft en zo een leuke plek te vinden in jouw nieuwe stad!

vind je plek

Tijdens de OWee kun je ontdekken wat er goed bij je past. Ontdek nieuwe hobbies of vind een plek om je oude passies voort te zetten.

maak nieuwe vrienden

De OWee doe je zeker niet alleen! Je leert direct 9 medestudenten en twee mentoren kennen. Gedurende je studie zal je deze mensen vast vaker gaan tegenkomen!

Studie

Dit is de kans om kennis te maken met je studie en jouw nieuwe studiegenoten. Gedurende de OWee leer je verschillende dingen over de campus, de faculteiten en zie je hoe het is om te studeren in Delft!

verenigingen

Alle verenigingen hebben hun deuren geopend waardoor je kunt kijken of er iets tussen zit wat bij jou past. Dit geldt niet alleen voor gezelligheidsverenigingen maar ook voor sport- en cultuurverenigingen.

De stad Delft

Je leert Delft kennen met bijvoorbeeld een 'city-quest'.  Daarnaast ontdek je ook alle leuke studentikoze plekjes waar je waarschijnlijk nog wel vaak gaat komen tijdens je tijd in Delft.

Evenementen

Tijdens de OWee worden er veel verschillende evenementen en feesten georganiseerd. Deze wil je niet missen! Ga op pad met jouw OWee groepje tijdens de Backstage Campus Tour, ga samen los op het Openingsfeest of neem een kijkje bij het creatieve rustige programma op X!